Имам Алфа 146 1.3 Boxer.При студено палене на двигателя няколко пъти двигателя сам загасва и едва при 5-то запалване задържа обороти вариращи между 1300 и 500Rpm,но не загасва.Това трае около 3мин и после се оправя.Дайте съвет.Предварително ви благодаря за съветите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира дебитомера на 146 1.3 Boxer?
Collapse
X
-
няма дебитомерI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Първоначално публикувано от Pinkyняма дебитомерКолата е с МАП сензор,но се съмнявам да е от него проблема
по вероятно е да е МПХ/моторче за празен ход/
Най-добре отиди на диагностика
Ако си от София ти препоръчвам този сервиз
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Точно от моторчето за празният ход е.
Аз имах същият проблем.Свали моторчето и го промий с бензин после го остави да пренущува налято с спирт и машинно масло смесени заедно.
И преди да го сложиш обратно с един парцал хубаво почисти гнездото му шот сам сигурен че е пално с чернилка тамНадявам се да съм ти бил полезен
Ако не знаеш каде се намира моторчето пиши,аз шти кача снимки
Comment
-
Първоначално публикувано от _RomeO_Ако все още не си го намерил ето ти снимка
Сваляш го и промиваш с бензин!
Хубаво е после да го напълниш със спирт за горене измешън с машинно масло и така да престои една нощ,после слагаш и заспиваAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
Comment